Pagalbos žinynas

Kaip perkelti domeną iš kito IPT į vhost.lt sistemą?

Domeno perkėlimas iš kito IPT (interneto paslaugos teikėjas).

 

Norint perkelti domeną į Synergy Servers sistemą, reikia turėti domeno RN kodą (suteikia dabartinis IPT) bei kad užsakovo  el. paštas centrinio registro Domreg sistemoje būtų nurodytas galiojantis.

Turint paminėtus duomenis reikia prisijungti prie Domreg sistemos adresu https://www.domreg.lt/registrant su turimu RN kodu ir slaptažodžiu. Jei slaptažodžio nežinote, jį galima atnaujinti spaudžiant specialią nuorodą:

  

Tuomet, gavus naują slaptažodį ir prisijungus prie sistemos, reikia atlikti IPT keitimo inicijavimo veiksmą.

 

 

 

Atsiranda sąrašas pasirinkimui, reikia pasirinkti SYNERGY SERVERS LIMITED įmonę:

 

 

Atlikus šiuos veiksmus, reikia užsakyti domeno perkėlimo procedūrą. Tai galite atlikti savarankiškai arba kreiptis į mus el. paštu info@vhost.lt ir mes paruošimą užsakymą perkėlimui.

Jei perkėlimą norite užsakyti savarankiškai, atlikite sekančius veiksmus. Užsakoma domeno perkėlimo procedūra klientinėje srityje arba per www.vhost.lt 

Atlikus perkėlimo užsakymą, sistema automatiškai inicijuos perkėlimą. Jei viskas buvo atlikta tvarkingai ir domeno užsakovo duomenys sutampa, domenas bus perkeltas 10 minučių laikotarpyje. Esant domeno savininko/užsakovo duomenų nesutapimams, reikės atlikti domeno užsakovo keitimą. Ši procedūra yra mokama, dėl jos susisiekite el. paštu info@vhost.lt

 

  • domenas, IPT, keitimas, perkėlimas
  • 11 Vartotojams tai buvo naudinga
Ar šis atsakymas naudingas?